Stukadoorswerk

H.J. Vink Afbouw verzorgt de plafond- en wandafwerking in uw nieuwbouw-woning of bedrijfspand. Wij maken wanden en plafonds sausklaar door middel van mooi glad raapwerk of stucwerk met structuur, zoals spack. Wij geven u graag advies welk stucwerk het beste past bij (het gebruik van) uw ruimtes. Het stucwerk kan worden gesaust in kleuren naar keuze. Bij renovatie repareren wij het bestaande stucwerk of brengen wij compleet nieuw stucwerk aan.


Spackspuiten

Dit is de voordeligste vorm van stucwerk. Bij spackspuiten wordt de pleisterlaag machinaal opgebracht. U kiest zelf de dikte van de korrel (fijne of grove structuur). Spackspuitwerk kan helder wit zijn, maar kan ook direct in elke denkbare kleur worden aangebracht.

Betonlook, marmerlook

Wilt u een bijzondere of luxe uitstraling voor uw woonkamer, keuken, badkamer, kantoor of praktijkruimte? Kies dan voor een exclusieve vorm van stukadoorswerk, zoals marmerlook (ook wel marmerpleister genoemd) of betonlook. Marmerlook is decoratief stucwerk in meer kleuren. Een stijlvolle of industriële betonlook kan met betonstuc (maar ook met speciale verf) gecreëerd worden. H.J. Vink Afbouw geeft u passend advies en voert het stucwerk vakkundig en mooi uit.

Sauswerk

Voordat muren en plafonds gesausd kunnen worden, moeten ze sausklaar gemaakt worden, bij nieuwbouw met raapwerk (een gladde stuclaag op ruwe wanden en plafonds) of spack en bij renovatie met herstel van bestaand stucwerk of compleet nieuw stucwerk. H.J. Vink Afbouw is gespecialiseerd in sausklaar maken en sausen. Het sausen kan handmatig of machinaal gebeuren, afhankelijk van het stucwerk en het gewenste effect, en in alle mogelijke kleuren.


Latex spuiten

Dit is een voordelige manier van sausen. Met een airless spuitmachine wordt de verf sneller opgebracht dan met de traditionele technieken (kwast of roller). Op een gladde ondergrond levert latex spuiten een mooi strak, streeploos resultaat. Wel laten doen door een vakman!

Sierlijsten en ornamenten

Naast het ‘gewone’ stucwerk kunnen wij uw wanden en plafonds ook voorzien van sierstucwerk. Denk bv. aan sierlijsten langs de afscheiding van wanden en plafonds of ornamenten aan het plafond (vaak rondom lichtpunten). Dit geeft de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfsruimte extra uitstraling, waarbij u kunt kiezen uit diverse stijlen, van modern tot retro.

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.