WhatsApp App
met
ons!

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Het stucwerk in mijn nieuwe keuken, uitgevoerd door Henk en zijn collega, is erg mooi geworden! Henk leverde vakmanschap met oog voor detail, waardoor de muren er strak en naadloos uitzien. Zijn professionaliteit en vriendelijke benadering maakten de hele ervaring plezierig. Ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat en zou Henk ten zeerste aanbevelen voor hoogwaardig stucwerk.

Jos Fidder

Henk en Piet hebben onze nieuwbouwwoning in een drukke periode vlak voor de bouwvak uitstekend gestuukt en gesaust. Alles in prima overleg en volgens de afgesproken planning. Henk is nog speciaal teruggekomen om wat plekjes die tijdens de verhuizing waren ontstaan te herstellen. Zeker een aanrader voor iedereen!

Frank Mattheijer

Uiterst fijn werk geleverd door t bedrijf van Henk Vink. Piet heeft bij ons het hele huis prachtig gestuct, was stipt op tijd, ontzettend fijn in de communicatie en een harde werker.

Voor Henk zelf exact t zelfde, snelle en heldere communicatie, vaste prijsafspraken en geen poespas. Er wordt van begin tot eind meegedacht. Ook ons hoge en smalle trapgat was geen enkel probleem, er wordt in oplossingen gedacht en niet problemen.

We zijn dan ook ontzettend tevreden en blij! Wij kunnen H.J Vink Afbouw uit Kampen aan iedereen aanraden.

Zoek je een bedrijf wat meedenkt, open staat voor uitdagingen en simpelweg kwaliteits werk levert. Zoek niet verder.

Nogmaals erg bedankt Henk en Piet 💪

Dennis Dalhoeven

Piet heeft onze woonkamer en slaapkamer gestuct, daarna hebben Henk en Piet deze in prachtige kleuren gespoten en gesaust. Het resultaat is prachtig, we zijn er heel blij mee. Het zijn echte vakmannen die weten wat ze doen en daarbij gezellig om ze over de vloer te hebben.

Tessa Beltman

Top werk! Zowel wanden en plafonds laten stucen en schilderen. Goed contact, werken netjes en alles ziet er strak uit. Absoluut aan te bevelen.

Pieter Miske