Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Super strakke wanden en binnen de afgesproken tijd

Henk en zijn collega hebben mijn wanden in het hele huis glad gestucd. Het resultaat is werkelijk prachtig. Super strakke wanden en binnen de afgesproken tijd. Ze komen afspraken goed na, er is een prettige communicatie en hij geeft goed advies. Daarnaast ook nog eens een fijne vent! Zeker aan te raden!

Mitchel Groen

Superstrak resultaat!

Fijn contact, goede adviezen en een superstrak resultaat! Er is goed met mij mee gedacht over bepaalde punten, ik ben zeer tevreden en kan dit iedereen aanbevelen.

yasmin dailal

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Fijne service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Topwerk!

Na het drogen bleek dat er nog een imperfectie zat in een hoekafwerking vanuit de aannemer. Daarnaast had ik zelf een schouw getimmerd die ook nog gestuct moest worden. Zonder wanklank zijn Henk en zijn compaan teruggekomen en hebben alles afgewerkt. Zeer tevreden met de geboden service en proactieve houding. Een aanrader.

Johannes Koopmans

Super punctueel en meedenkend

Henk en zijn collega waren super punctueel en meedenkend, en hebben heel snel de wanden van onze nieuwbouwwoning gestuct. Er was eerst wat miscommunicatie (degene die de werkspot klus had doorgestuurd had de dingen niet goed op een rijtje gezet) maar dat was super snel opgelost door snel denken en handelen van Henk. Ook hebben ze de afplakdingen laten zitten zodat wij daarna meteen konden verven! Super handig.
Al met al top in de communicatie, we konden altijd bellen of appen met vragen of het nou over het stucwerk zelf ging of over het zelfs sausen naderhand. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Anna van den Berg

Kwaliteit!

In verband met een verbouwing moesten onze wanden een nieuwe kleur krijgen en opnieuw worden gestuct. Henk is bij ons thuis geweest, heeft alles netjes uitgelegd en heeft verschillende opties laten zien. Daarna een duidelijke en scherpe offerte ontvangen. Dit ging allemaal erg snel en vooral duidelijk.
We hebben de wanden laten stucen en daarna laten spuiten met een kleine korrel sierpleister. Het is ontzettend strak opgebracht en weer mooi wit. Erg tevreden.
Een volgende keer zal ik H.J. Vink Afbouw zeker weer bellen. Henk erg bedankt voor de geleverde kwaliteit!!

Richard van der Feen