Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Mooi strak vakwerk

Mooi strak vakwerk afgeleverd in onze nieuwbouw woning. Henk kwam nog een keer terug om randjes bij te werken. Verder werd alles goed afgeplakt ter bescherming. Er is goed overleg, komt zijn afspraken na. Alles voor een goede prijs.

Sandra Meijberg

muren gestuct en gesausd

Ze hebben in mijn nieuwbouw appartement de muren gestuct en gesausd. Resultaat is super strak en mooi, erg tevreden! Er is netjes gewerkt en ook schoon en opgeruimd opgeleverd. Ik kon het ook waarderen dat er altijd snel op mijn berichtjes werd gereageerd en er met mij mee werd gedacht. Ik voelde me echt ontzorgd, wat heel fijn is met alle stress van een nieuw huis! En daarnaast ook scherp geprijsd! Ik raad H.J Vink afbouw dan ook van harte aan!!

Karen

De kleuren zijn precies zoals we het willen

Henk en zijn collega hebben bij ons erg goed werk geleverd. Netjes op tijd en erg netjes met de afwerking. De kleuren zijn precies zoals we het willen en ze waren nog sneller klaar dan gepland.
Erg fijn om mee samen te werken en wij zullen ze de volgende keer weer inschakelen.

Patrick Heins

Uitstekend werk!

Uitstekend werk! Lekker snel! Fijne samenwerking! Betrouwbaar!

Wij raden jullie allen Henk Vink zeker aan!


Voor onze nieuwbouwwoning waren wij last minute nog op zoek naar een Stucadoor. Via het internet zijn wij in contact gekomen met Henk Vink Afbouw. De dag na oplevering kwam hij al inmeten en begon meteen al met het werk. Alle plafonds en muren 500m2, heeft hij voor ons glad getuit binnen 2 weken. Zeer secuur te werk gegaan. Uitermate tevreden. Totaal geen spijt en zou zo weer met hem willen samenwerken.


Ali Leeuwarden

Stuc- en spackwerk nieuwbouw woning

Henk heeft voor ons wanden en plafonds gestuukt en de wanden en plafonds gespoten. Henk houdt van kwaliteit en dat is te zien aan zijn materieel. Communicatie was dik in orde en reageert snel en volledig, je weet met Henk waar je aan toe bent. 
Aantal verbeterpunten voor H.J. Afbouw:
- lijst met voorwaarden maken voordat werk wordt aangenomen
- geen spuitwerk (verf) uitvoeren voordat de aannemer klaar is
- niet over tape, dat op kozijnen zit stuucen, dat is achteraf nauwelijks te verwijderen
- voorafgaand aan spuitwerk van de wanden alles handmatig nalopen, waardoor er een nog mooier resultaat ontstaat

Hartelijk dank voor het mooie eindresultaat
m.v.g. Brian Monninkhof

Brian Monninkhof