WhatsApp App
met
ons!

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Super punctueel en meedenkend

Henk en zijn collega waren super punctueel en meedenkend, en hebben heel snel de wanden van onze nieuwbouwwoning gestuct. Er was eerst wat miscommunicatie (degene die de werkspot klus had doorgestuurd had de dingen niet goed op een rijtje gezet) maar dat was super snel opgelost door snel denken en handelen van Henk. Ook hebben ze de afplakdingen laten zitten zodat wij daarna meteen konden verven! Super handig.
Al met al top in de communicatie, we konden altijd bellen of appen met vragen of het nou over het stucwerk zelf ging of over het zelfs sausen naderhand. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Anna van den Berg

Kwaliteit!

In verband met een verbouwing moesten onze wanden een nieuwe kleur krijgen en opnieuw worden gestuct. Henk is bij ons thuis geweest, heeft alles netjes uitgelegd en heeft verschillende opties laten zien. Daarna een duidelijke en scherpe offerte ontvangen. Dit ging allemaal erg snel en vooral duidelijk.
We hebben de wanden laten stucen en daarna laten spuiten met een kleine korrel sierpleister. Het is ontzettend strak opgebracht en weer mooi wit. Erg tevreden.
Een volgende keer zal ik H.J. Vink Afbouw zeker weer bellen. Henk erg bedankt voor de geleverde kwaliteit!!

Richard van der Feen

Geweldig bedrijf accuraat en zeer netjes

Geweldig bedrijf accuraat en zeer netjes ben dan ook erg tevreden over het pleisterwerk in mijn nieuwe woning te  Almere.
Fijne mensen om mee te werken geweldig in deze tijd.

Christiaan van Eijk

Supermooi en strak vakwerk.

Afbouwbedrijf Hj Vink heeft onze kamer/gang gestukadoord en gespact.
Supermooi en strak vakwerk.
Zulke mooie muren hebben we nog nooit gehad.
Bedankt!

Marijke van Dijk

Erg tevreden over het stuc- en sauswerk

Erg tevreden over het stuc- en sauswerk in onze nieuwbouwwoning. Netjes gewerkt, mooie strakke muren. Aanrader!

Agnes