WhatsApp App
met
ons!

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Uiterste professionele vakman

Henk is een uiterste professionele vakman. Denkt mee en is oplossingsgericht. Henk zou ik alleen maar kunnen aanraden! Dank voor de mooie afwerking !!

Erkan Duru

Ongekende kwaliteit!

Voor mijn nieuwe appartement was ik op zoek naar perfectionisten. Perfectionisten die een mooie prijs heeft maar waar de kwaliteit op 1 staat. Ik ben uiteindelijk terecht gekomen bij Henk en Johan. Vak mensen puur sang! Beter dan dit ga je ze echt niet vinden.  Hoe zij te werk gaan is werkelijk waar van ongekende kwaliteit! Zij houden je perfect op de hoogte, denken met je mee en zijn geweldige mensen om in je huis te hebben! Ik vertrouw niet snel mensen maar aan deze toppers heb ik mijn huissleutels achter gelaten en de boodschap gegeven; maak er wat moois van. En dat heb ik geweten! Wanden super super strak!! Geen streep op te vinden. Plafond super super strak geen streep op te vinden! Ze ruimen hun rommel keurig op en werken met een lach! Beste heren super bedankt voor jullie GEWELDIGE EERLIJKE WERK!! Ik weet waar ik moet zijn als ik stukadoors, reparateurs en betrouwbare vaklui zoek!!

iliass attoti

Mooi strak vakwerk

Mooi strak vakwerk afgeleverd in onze nieuwbouw woning. Henk kwam nog een keer terug om randjes bij te werken. Verder werd alles goed afgeplakt ter bescherming. Er is goed overleg, komt zijn afspraken na. Alles voor een goede prijs.

Sandra Meijberg

muren gestuct en gesausd

Ze hebben in mijn nieuwbouw appartement de muren gestuct en gesausd. Resultaat is super strak en mooi, erg tevreden! Er is netjes gewerkt en ook schoon en opgeruimd opgeleverd. Ik kon het ook waarderen dat er altijd snel op mijn berichtjes werd gereageerd en er met mij mee werd gedacht. Ik voelde me echt ontzorgd, wat heel fijn is met alle stress van een nieuw huis! En daarnaast ook scherp geprijsd! Ik raad H.J Vink afbouw dan ook van harte aan!!

Karen

De kleuren zijn precies zoals we het willen

Henk en zijn collega hebben bij ons erg goed werk geleverd. Netjes op tijd en erg netjes met de afwerking. De kleuren zijn precies zoals we het willen en ze waren nog sneller klaar dan gepland.
Erg fijn om mee samen te werken en wij zullen ze de volgende keer weer inschakelen.

Patrick Heins