Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Geweldig bedrijf accuraat en zeer netjes

Geweldig bedrijf accuraat en zeer netjes ben dan ook erg tevreden over het pleisterwerk in mijn nieuwe woning te  Almere.
Fijne mensen om mee te werken geweldig in deze tijd.

Christiaan van Eijk

Supermooi en strak vakwerk.

Afbouwbedrijf Hj Vink heeft onze kamer/gang gestukadoord en gespact.
Supermooi en strak vakwerk.
Zulke mooie muren hebben we nog nooit gehad.
Bedankt!

Marijke van Dijk

Erg tevreden over het stuc- en sauswerk

Erg tevreden over het stuc- en sauswerk in onze nieuwbouwwoning. Netjes gewerkt, mooie strakke muren. Aanrader!

Agnes

Uiterste professionele vakman

Henk is een uiterste professionele vakman. Denkt mee en is oplossingsgericht. Henk zou ik alleen maar kunnen aanraden! Dank voor de mooie afwerking !!

Erkan Duru

Ongekende kwaliteit!

Voor mijn nieuwe appartement was ik op zoek naar perfectionisten. Perfectionisten die een mooie prijs heeft maar waar de kwaliteit op 1 staat. Ik ben uiteindelijk terecht gekomen bij Henk en Johan. Vak mensen puur sang! Beter dan dit ga je ze echt niet vinden.  Hoe zij te werk gaan is werkelijk waar van ongekende kwaliteit! Zij houden je perfect op de hoogte, denken met je mee en zijn geweldige mensen om in je huis te hebben! Ik vertrouw niet snel mensen maar aan deze toppers heb ik mijn huissleutels achter gelaten en de boodschap gegeven; maak er wat moois van. En dat heb ik geweten! Wanden super super strak!! Geen streep op te vinden. Plafond super super strak geen streep op te vinden! Ze ruimen hun rommel keurig op en werken met een lach! Beste heren super bedankt voor jullie GEWELDIGE EERLIJKE WERK!! Ik weet waar ik moet zijn als ik stukadoors, reparateurs en betrouwbare vaklui zoek!!

iliass attoti